Back to All Events

Full Moon Party Pädaste mõisas: Liisi Koikson & Joel Remmel


Tere tulemast ühele kõige romantilisemale õhtule Pädaste Mõisas!

Kujutage end ette nautimas akustilist muusikat, olles ümbritsetud üksildase saare puutumatust ilust. Täiskuu pidu loob ideaalse õhkkonna, kus lasta muusikal ja romantilisel atmosfääril end kaasa haarata.
Nautige rikkalikku 4-käigulist õhtusööki, mille valmistab peakokk Achim Braitsch, kes on tuntud oma kulinaarsete meistriteoste poolest.

Õhtut alustame neljakäigulise õhtusöögiga restoranis Alexander. Peale õhtusööki sõidame aerupaatidega üheskoos Armastuse saarele, maagiline täiskuu valgustamas teed üle vee. Õhtu jätkub kontserdiga, mis kestab varaste hommikutundideni.

Selle maagilise õhtu sütitavad Liisi Koikson ja Joel Remmel. Hingelise ja erakordse hääle poolest tuntud ja armastatud lauljatar Liisi Koikson koos Eesti ühe tähelepanuväärseima noore pianisti Joel Remmeliga on muusikasõprade südameid köitnud lugematuid aastaid. Kontserdilt saadav elamus on hindamatu, sest sünergia, mis publikuga koos tekib, on kordumatu ja jääb pikaks ajaks meelde.

Saarel ootab teid südaöine lõke, baar ja kontsert Armastuse saare unenäolises miljöös.

Piletid: https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/mitmesugust/romantiline-padaste-taiskuu-pidu-full-moon-party-395167/